Protracerin uudet ominaisuudet

Protracer Range seuraa golfpalloa sinisellä viivalla aivan kuten Protracerin TV-malli seuraa palloa isoissa kilpailuissa. Tiedot, jotka pelaaja järjestelmältä saa, ovat mm. lentorata, lyönnin pituus ja kuinka lähelle maalia osui. Protracerin seurantakamerat on sijoitettu lyöntikatoksen katolle, joten lyöntimaton ympäristössä ei ole häiritseviä mittalaitteita. Järjestelmän avulla voi järjestää ”Lähinnä lippua” tai ”Pisin drive” -kilpailuja, niin että kahvion televisiossa näkyy kaikki lyönnit ja leaderboard. Protracer-järjestelmään on tulossa myös ”simulaattori” peli mahdollisuus rangella.

Protracerin käyttö

Protracer-järjestelmään kirjaudutaan sisään Wi-Fi:n kautta omalla kännykällä tai tabletilla, jonka jälkeen valitaan lyöntimaton numero. Mitään rekisteröitymistä ei tarvita, lyönnit alkavat näkymään oman laitteen näytössä heti. Omaan sähköpostiin voi lähettää tarkat datat lyönneistä harjoittelujakson jälkeen tarkempaa analysointia varten. Lisätietoja: http://protracerrange.com/

Laitteen käyttö vatii Protracer sovelluksen (Android tai App) jonka voi ladata sovelluskaupasta puhelimeen sekä tabletille.